Tropiscala stelt affiche voor

Op 27 juni wordt het Begijnhof te Overijse opnieuw omgetoverd tot een tropisch strand waar jong en oud kan genieten van gezellig samenzijn, een hapje, een glaasje en een heus beachvolleybaltoernooi. Tropiscala zet dan zijn tenten wijd open en maakt vandaag zijn line-up bekend.

Naar goede gewoonte biedt Tropiscala jong opkomend talent uit eigen streek een podium. Vanaf de namiddag zullen enkele streekgroepjes de kans krijgen om het publiek op te warmen. Onder andere Pako, een jonge Overijsenaar met fluweelzachte stem, zal net als vorig jaar het beste van zichzelf geven. Vorig jaar kon hij het publiek reeds bekoren met een combinatie van covers en eigen nummers. De reacties waren zo lovend dat de organisatie besloot om dit jaar opnieuw met hem samen te werken.

Vanaf 19u is het dan de beurt aan de meer gevestigde waarden. De Leuvense band Five Days zal de spits afbijten. Vervolgens is het aan Stijn Meuris, zie 25 jaar Noordkaap, Meuris en Monza samenvat in een set van zowat een uur. Ook Funeral Dress is erbij. Na de livebands worden de dansbeentjes verder losgegooid op de grootste hits. Enkele dj’s zullen ervoor zorgen dat het feest nog tot in de vroege uurtjes kan doorgaan.

Tropiscala is gratis toegankelijk. Alle info: www.tropiscala.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − veertien =