Green Velvet, Wolfpack en meer naar Rock Zottegem

De organisatoren van Rock Zottegem halen het onderste uit de kan voor de 22ste editie van het festival. Naast enkele kleppers uit de rockwereld zoals Placebo, TOTO, OMD, Saxon, Ed Kowalczyk (ex-Live), voegen ze vandaag enkele top DJ’s toe aan de affiche. Ook oa. Green Velvet, Wolfpack, Mark with a K, MegaMen, Murdock, Laston & Geo en Smos zakken af naar Zottegem op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli.

Ook de danceliefhebbers krijgen dit jaar heel wat muzikaal lekkers voorgeschoteld op Rock Zottegem. De organisatie strikte enkele top DJ’s om de affiche af te maken. Voor Kurt De Loor, organisator van Rock Zottegem, was het een bewuste keuze om naast een sterke rockaffiche ook een reeks top DJ’s te strikken. “Rock Zottegem 2015 wordt genieten, zowel voor rock- als voor danceliefhebbers. Als festival moet je durven vernieuwen. Onze DJ Village wordt ongetwijfeld een schot in de roos!”

De Loor: “Bovenal willen we van Rock Zottegem de belevenis van de festivalzomer maken. We zorgen er dit jaar voor dat er in alle hoeken en kanten van ons festivalterrein iets te beleven valt. Fantastische rockmuziek, fenomenale dance-optredens en tonnen gezelligheid zijn de ingrediënten van het nieuwe Rock Zottegem.”

Op vrijdag 10 juli mag Wolfpack de eerste festivaldag van Rock Zottegem afsluiten op de Crazy Main. Het DJ-duo maakt al enkele jaren het mooie weer op Tomorrowland en staat voor het eerst op Rock Zottegem. Ook de DJ Village herbergt een reeks mooie namen. Mark with a K sluit de dag af voor Murdock, Smos, Funk D en DJ Ginger.

Op zaterdag 11 juli maakt de Amerikaanse excentrieke techno-god Green Velvet het feestje op de Crazy Main compleet. In het DJ Village kunnen festivalliefhebbers al hun energie kwijt op de aanstekelijke tunes van MegaMen, Laston & Geo, Kid Creme, Lennert Wolfs en Deejay Diskobox. Eén voor één DJ’s die hun sporen reeds hebben verdiend op oa. Tomorrowland, Summerfestival en andere I Love Techno’s. Dirk Stoops mag de DJ Village in 2015 afsluiten.

“De voorverkoop van Rock Zottegem loopt uitzonderlijk goed. Wie een ticket wil, kan beter niet te lang wachten,” laat de organisatie weten. Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + vijftien =