38 Nieuwe namen voor Dour Festival

Dour Festival heeft niet minder dan 28 namen aan zijn affiche toegevoegd. Ondermeer Snoop Dogg, Squarepusher, Nneka, BRNS, Acid Arab, It It Anita en Alaska Gold Rush maken er hun opwachting.

Alle nieuwe namen zetten we voor je op een rijtje:

Snoop Dogg, KAYTRANADA, Pusha T, Seth Troxler, Squarepusher, Sub Focus dj set feat. ID, Dub Fx, Fritz Kalkbrenner live, Nneka, Rejjie Snow, GUTS live band, La Smala, zowel solo als met de supergroep A Notre Tour, Adam Beyer, Robert Hood, Clouds, Worakls, Roni Size & Reprazent, Sub Focus dj set feat. ID, Andy C, Dirtyphonics, Ed Rush & Optical en S.P.Y. feat. MC LowQui, Snakehips, Tropkillaz, Floating Points, LTGL, Den Sorte Skole, Al’Tarba & DJ Nix’on, Acid Arab, Meridian Brothers, Orlando Julius & Heliocentrics, The Ex and Fendika, The Bohicas, BRNS, Laetitia Sheriff, Jessica93, It It Anita en Alaska Gold Rush.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Deerhoof, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + achttien =