Sjock Festival strikt The Hives en Supersuckers

Sjock Festival kan opnieuw uitpakken met een aantal verrassende namen. Zo zakken in jullie naast Southern Culture On The Skids en Reverend Horton Heat nu ook The Hives, Supersuckers en Fifty Foot Combo af naar Gierle.

De organisatoren achter het bekendste rockabillyfestival van België hebben tien nieuwe namen aan hun line-up toegevoegd. Nederland en de Verenigde Staten zijn goed vertegenwoordigd met respectievelijk The Tinstars, Annita And The Starbombers, The Barnstompers, Black Mambas, The Bloodhounds en Supersuckers. Verder geven ook The Sharks, Bloodshot Bill en Fifty Foot Combo present. Maar de grootste verrassing is wellicht de komst van de energieke Zweedse band The Hives. Feest gegarandeerd!

Sjock vindt plaats op 10, 11 en 12 juli. Alle info: www.sjock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 3 =