Pinkpop stelt programma voor

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Pinkpopbaas Jan Smeets gisteren in de Amsterdamse muziektempel Paradiso het programma voor de 46ste editie van het festival bekend gemaakt. Grote namen zijn o.a. Muse, Elbow, Robbie Williams, Foo Fighters en Faith No More. Het programma wordt in de komende weken nog aangevuld met 13 namen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 12 juni: Muse, Elbow, George Ezra, Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators, Faith No More, Above & Beyond, Paloma Faith, Gavin James, Jick Munro & The Amazing Laserbeams, DJ’s Waxfiend & Prima ft. Jebroer & Adje, Pop Evil.

Zaterdag 13 juni: Robbie Williams, The Script, Anouk, Dotan, The Wombats, Avicci, Kensington, Selah Sue, Eagles Of Death Metal, Sheppard, John Coffey, Magic!, Joost Van Bellen, East Cameron Folkcore.

Zondag 14 juni: Foo Fighters, Pharrell Williams, Onerepublic, De Jeugd Van Tegenwoordig, Sam Smith, Rise Against, Counting Crows, Typhoon, Kitty, Daisy & Lewis, Fiddler’s Green, Kovacs, Oscar And The Wolf, Nick Mulvey, Urbanus & De Fanfaar, Willie Wartaal & Doppelgang, Ewert And The Two Dragons, Pierce Brothers.

Pinkpop vindt plaats op 12, 13 en 14 juni in Landgraaf (NL). Meer namen worden in de komende weken en maanden bekend gemaakt. Ticketinfo is er nog niet. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 20 =