Les Ardentes verwelkomt Charlie Winston, The Hives en meer

Les Ardentes bouwt gestaag verder aan zijn line-up. Na o.a. dEUS, Tom McRae en Iggy Pop verwelkomt het Luikse festival nu ook Charlie Winston, The Hives, Nick Mulvey en vele anderen.

Het programma voor de openingsdag op donderdag 9 juli wordt vandaag niet aangevuld maar des te meer namen volgen er voor de dagen daarna. Op vrijdag 10 juli zakken Claptone Immortal (live), BRNS, Mount Kimbie (dj-set), Lost Frequencies, Nick Mulvey, Forest Swords, Lapalux (live) en Bink Beats af naar Parc Astrid. Charlie Winston, The Hives en Ben Khan zie je aan het werk op zaterdag 11 juli. De slotdag op zondag 12 juli wordt verder aangevuld met Mountain Bike.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli. Eerder bevestigden o.a. Iggy Pop, Oscar & The Wolf, dEUS, De La Soul & Big Band, Tom McRae, La Roux en Tiny Tempah reeds hun komst. Alle info via www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 7 =