Wu-Tang Clan viert twintigjarig bestaan met nieuwe plaat ‘A Better Tomorrow’

De shoalin’ krijgers van Wu-Tang Clan vieren hun twintigste verjaardag volgende maand met het nieuwe A Better Tomorrow. Dat dat uitkomt op Warner Bros Music ontlokt Ghostface alvast spits: “We’re getting Bugs Bunny Money”.

The Rza, The Gza, Method Man, Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwon, U-God, Masta Killa en Cappadonna. De negen overgebleven rappers van de iconische hiphopformatie Wu-Tung Clan, die met A Better Tomorrow, nu hun twintigjarige willen vieren. Eerder dit jaar pakte Wu Tang al uit met een ander uniek project, Once Upon A Time in Shaolin’, een album waarvan slechts één exemplaar werd gemaakt. Toch kan iedereen van dit project proeven. De plaat gaat namelijk op wereldtour en maakt pitstops in allerhande musea en galerijen. Op het einde van deze reis zal dit exclusief album verkocht worden aan de hoogste bieder. Begin dus maar al flink te sparen.

A Better Tomorrow zal te koop zijn vanaf 28 november. Pre-orderen kan wel al op hun officiële site.

(ld)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =