Postal Service documenteert reünie

‘t Is al lang weer voorbij, die mooie lente van 2013 dat Postal Service héél even opnieuw samen was. Om de pijn te verzachten documenteerden Ben Gibbard en Jimmy Tamborello hun eenmalige reünie op de dvd Everything Will Change.

Daar is reden toe. Elf jaar na zijn bestaan is Give Up, de enige plaat die het duo maakte, nog altijd de tweede meest verkochte plaat die Sub Pop ooit uitbracht. En dat is na Bleach van Nirvana: daar valt sowieso niet aan te tornen. Toen de groep in de lente van 2013 dus eindelijk nog eens naar buiten kwam voor een applausrondje, was het publiek merkelijk groter dan in juni 2003, toen de AB Club net uitverkocht raakte. Een ansichtkaartje was dus wel op zijn plaats.

En dat komt er dus, eind november. Voor Everything Will Change registreerde regisseur Justin Mitchell tijdens die hereniging twee concerten in het Greek Theatre in Berkeley, California. Dat vulde hij aan met interviews en backstage beelden tot een speelfilm aan materiaal. Omdat Sub Pop de kwaadste niet zijn, stouwen ze de resterende schijfruimte vol met videoclips en idiote filmpjes. Oh, en Give Up zal ook eindelijk voor het eerst op vinyl verschijnen. Doe er uw voordeel mee.

Tracklist van Everything Will Change (tussen alle gepraat door):

 1. The District Sleeps Alone Tonight
 2. We Will Become Silhouettes
 3. Sleeping In
 4. Turn Around
 5. Nothing Better
 6. Recycled Air
 7. Be Still My Heart
 8. Clark Gable
 9. Our Secret (Beat Happening cover)
 10. This Place Is a Prison
 11. A Tattered Line of String
 12. Such Great Heights
 13. Natural Anthem
 14. (This Is) The Dream of Evan and Chan
 15. Brand New Colony

Extra’s:

 1. Such Great Heights Music Video
 2. We Will Become Silhouettes Music Video
 3. The District Sleeps Alone Tonight Music Video
 4. A Tattered Line of String Music Video
 5. The Postal Service Auditions
 6. The Postal Service: In Their Own Words

Trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + 4 =