Mad About Mountains en Astronaute op La Truite Magique

La Truite Magique krijgt een tweede podium: de Forest Stage. Midden in de bossen is dit podium geheel uit ontwortelde bomen uit de omgeving opgebouwd. Hier verzorgen Fernant Zeste (BE), Mad About Mountains (BE), Astronaute (BE) en Cannonball Johnsons (NL) intieme optredens.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de Magical Stage (hoofdpodium) King Dalton, Pale Grey, Blackie and the Oohoos, Bed Rugs, Birth of Joy, Joana Serrat, ID!OTS, The Epstein, Marble Sounds, Town of Saints, Mozes and the Firstborn, Pretty Lightning en Yuko zal huisvesten. Town of Saints en Joanna Serrat geven bovendien gedurende het festival ook nog akoestische shows.

Het festival vindt plaats op 22 en 23 augustus in Tevigny, vlakbij Houffalize. Info en tickets: www.la-truite-magique.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 9 =