Tweede editie Little Waves (Genk) in aantocht

Morgen kondigt dat andere Genkse evenement – het bijzonder fijne Absolutely Free festival – zijn eerste na(a)m(en) aan, maar intussen staat de tweede editie van Little Waves wel al in de steigers.

Op 12 april 2014 vindt in C-mine de tweede editie van Little Waves plaats. De avontuurlijke avond staat in het teken van Duyster-muziekjes op het terrein tussen indie pop en singer-songwriterspul. Als headliner op de affiche prijkt het Waalse fenomeen Girls In Hawaii. De band werd na hun succesvolle doortocht op Pukkelpop en de AB overladen met positieve recensies. Daarnaast op het programma: singer-songwriter met band Blaudzun, folktronica duo Milky Chance, de freakfolk van Sam Amidon, songsmid Sweet Little Mojo en americana van eigen bodem Mad About Mountains. Naar verluidt loopt de ticketverkoop goed, dus Limburgers met smaak en andere geïnteresseerden zijn bij deze gewaarschuwd: maak er werk van! Meer info op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vijf =