Pukkelpop presenteert: de Belgen

Ook bij Pukkelpop zijn Belgische acts erg in trek, zo bewijst de waslijst aan nieuwe namen voor Kiewit’s finest. Amatorski, Balthazar, BRNS, Float Fall, Oscar & The Wolf, Raving George en Wallace Vanborn worden vandaag versterkt met fijn gezelschap van onder meer Mad About Mountains, Magnus, The Spectors, Gangthelabel, The Hickey Underworld, Madensuyu, The Prospects, School Is Cool, Marble Sounds en Little Trouble Kids.

Pukkelpop krijgt er op donderdag 14 augustus dertien nieuwe namen bij: Black Cassette, Diablo Blvd, Gewelt, Gruppo Di Pawlowski, Mad About Mountains, Magnus, Mumbai Science, Nadiem Shah, Amongster, Brihang, Folie Douce, Ostyn en The Spectors.

Arches, Flatcat, Gangthelabel, Geppetto & The Whales, The Hickey Underworld, Kenji Minouge, King Dalton, Madensuyu, My Little Cheap Dictaphone, The Prospects, Solina, TLP en Tubelight vullen het vrijdagprogramma van 15 augustus aan.

Wie op zaterdag 16 augustus naar Kiewit afzakt, krijgt Altrego, Chrome Brulée, Evil Invaders, Foxy Lady & MC Elvee, JFJ, Little Trouble Kids, Marble Sounds, Michael Midnight, Robbing Millions, School Is Cool, Speedwagon & Stykz & Alert en Willow voorgeschoteld.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit met o.a. Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Outkast, Portishead, Anna Calvi, Die Antwoord, First Aid Kit, John Newman, Forest Swords, The Kooks, The War On Drugs, St. Vincent en talrijke andere artiesten. Er zijn enkel nog tickets te verkrijgen voor donderdag 14 augustus. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 − 1 =