Crammerock pakt uit met The Hives, Dizzee Rascal en Admiral Freebee

Crammerock belooft het zomerfestivalseizoen in schoonheid af te sluiten en haalt daarvoor alles uit de kast. Na eerdere bevestigingen van toppers als Buffalo Tom, Arsenal en Ms. Lauryn Hill pakt het festival vandaag mooi uit met The Hives, Dizzee Rascal, Admiral Freebee, Watermät, Wilkinson en Channel Zero.

En nog weet de organisatie van geen ophouden, want de Oost-Vlamingen kondigen naast deze kleppers ook nog Foxy Lady & MC Elvee, Gunther D ft. Skyve, Merdan Taplak, WolfPack, Alvar & Millas, Para One, Feestdjruud, TC, Station Earth en Animal Music aan.

Crammerock vindt plaats op 5 en 6 september in Stekene. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht − een =