Affiche Feest In Het Park krijgt meer kleur

In Oudenaarde krijgt de affiche van Feest In Het Park steeds meer vorm. Onder de jongste toevoegingen een fijne selectie Belgische acts waaronder Admiral Freebee, Magnus en Horses On Fire naast internationale acts zoals The Excitements, Kraantje Pappie en DJ Marky.

Het aantal Belgische acts op de affiche van Feest In Het Park stijgt gestaag met de komst van Admiral Freebee, Magnus (live), Customs, Horses On Fire, Antwerp Gipsy Ska Orkestar, Yves Deruyter, Nadiem Shah en Mumbai Science. Daarnaast geven ook een aantal buitenlandse acts present. Het Braziliaanse drum’n bass icoon Dj Marky is er zo één van. Hij zal op Fi:hP worden bijgestaan door de al even legendarische Stamina MC. Verder bevestigden ook Kraantje Pappie, The Excitements en St. Paul & The Broken Bones hun komst naar Oudenaarde.

Feest in het Park vindt van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Voor de dagindeling en meer info surf je naar: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − elf =