2manydjs en meer voor Paaspop

Nadat eerder deze week de internationale topacts The Prodigy, Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion werden bevestigd voor Paaspop, komt de organisatie opnieuw met een klapper van wereldformaat. Het legendarische Belgische DJ-duo 2ManyDJs zal op zaterdag de Stardust afsluiten. Ook de Berlijnse DJ Fritz Kalkbrenner treedt op dit crossover dance podium op. En er zijn nog meer nieuwe namen…

Ook deze acts komen naar Paaspop: Miss Montreal, Chef’Special, Mr. Polska, Jett Rebel, Terror, Javier Guzman, Cut Copy, Dearworld, Gnučči, The Hard Way, The Jillionaire, Drenge, Sleepy Sun, Freddy & Bundy, Dubiosa kolektiv, Gomes Garage Set en Digitalism (DJ Set).

Paaspop vindt plaats op 18, 19 en 20 april in Schijndel (NL) met o.a. Blood Red Shoes, Triggerfinger en Band Of Skulls. Alle info: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 2 =