Billy Bragg naar Festival Dranouter

Festival Dranouter startte vorige week met de jaarlijkse vroegboekactie, waarbij je tot 14 euro goedkoper festivaltickets kan reserveren. Maar met klinkende namen als Billy Bragg en Flip Kowlier bevestigt het festival nu ook zijn eerste namen.

De geëngageerde Britse zanger-gitarist Billy Bragg maakte eerder al 2 keer een opgemerkte passage op Dranouter Festival. Met hits als ‘A New England’ en ‘Sexuality’ profileert hij zich als een man met een boodschap, die muziek brengt die zweeft tussen folk en punk met een knipoog naar geestig romantische liedjes. In Dranouter stelt hij zijn jongste wapenfeit ‘Tooth & Nail’ voor.

Flip Kowlier, gekend als één van de frontmannen van ‘t Hof Van Commerce maar ook als West-Vlaamse singer-songwriter, maakt eveneens zijn opwachting en brengt zijn meest recente album ‘Cirque’ mee. Daarnaast bevestigen ook Le Vent Du Nord en Wilfull Missing hun opwachting. Festival Dranouter voorziet ook een podiumplaats voor de winnaar van de televisiewedstrijd ‘De beste singer-songwriter van Vlaanderen’.

Festival Dranouter vindt plaats van 1 t/m 3 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 1 =