Absynthe Minded stelt nieuwe plaat voor

Er was een soundtrack voor Turquaze, een verzamelaar, de obligate prijzen en het nodige Europese toeren. Veel tijd voor een opvolger van Absynthe Minded had de groep rondom Bert Ostyn dus niet de afgelopen drie jaar. Tot nu, As It Ever Was ligt 14 mei in de winkel.

Wederom opgenomen in Parijs, alleen deze keer was het knoppenwerk in handen van Adam Samuels. Een jonge producer die eerder met John Frusciante, Pearl Jam en Warpaint werkte. De eerste single “Space” ging vanmorgen op de radio in première (de videoclip opgenomen in Sao Paulo volgt in maart) en is alvast een voorsmaakje van hoe het nieuwe album gaat klinken.

17 april zal de band de plaat in avant-première voorstellen op Nova Rock, daarna volgen data in de Roma (14/04), op Les Nuits Botanique (18/05) en in de Vooruit (24/05).

As It Ever Was ligt 14 mei in de platenwinkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 2 =