Nieuw album Beady Eye komt uit op 28 februari

Enkele weken geleden meldden we al dat de eerste single van Beady Eye, de groep rond Liam Gallagher, gratis te downloaden was op de site van de band. Deze week melden we u de release van hun debuutalbum. Die staat gepland op 28 februari en zal Different Gear, Still Speeding heten.

Het album bevat dertien, door de band zelfgeschreven, nagelnieuwe songs die in de herfst opgenomen werden in de bekende RAK Studios in Londen. Steve Lillywhite, die eerder al samenwerkte met tal van grote artiesten als U2, Travis en Dave Matthews Band, is producer van dienst.

Beady Eye maakte op 9 november al bekend dat de promosingle Bring The Light gratis te downloaden was op hun site. In de 24 uur die daarop volgden bezochten maar liefst 350.000 fans de site om de single te downloaden. De video voor de single, die een week later gelanceerd werd, was goed voor 600.000 bezoekers.

Op 26 november kondigde de band haar eerste UK Tour aan waarbij tickets 30 minuten na de bekendmaking al uitverkocht waren. Na de UK Tour volgt nog een Europese tournee. Op 22 maart van volgend jaar passeren de heren van Beady Eye dus ook bij ons in de AB. Helaas is dat concert al uitverkocht.

Hieronder vind je de tracklist van het nieuwe album:

 1. Four Letter Word
 2. Millionaire
 3. The Roller
 4. Beatles and Stones
 5. Wind Up Dream
 6. Bring The Light
 7. For Anyone
 8. Kill For A Dream
 9. Standing on the Edge of the Noise Wigwam
 10. Three Ring Circus
 11. The Beat Goes On
 12. The Morning Son

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × een =