Eigen festival Pearl Jam in 2011

Was er een paar maanden geleden niet het nieuws dat Pearl Jam eens een sabbatical ging inlassen? Het was er dan zeker één van korte duur, Vedder en co. hebben namelijk aangekondigd komende zomer een festival te gaan organiseren.

U mag wel alvast het spaarvarken stukslaan voor een reisje naar de Midwest. Daar zal dit door de band gecureerde en georganiseerde festival plaatsvinden zo liet de bands manager Kelly Curtis afgelopen week op hun eigen satellietkanaal weten. Wie komt spelen en wanneer precies dat zal ergens in de komende tijd bekend worden gemaakt. Het eenmalige festival valt samen met het twintigjarige bestaan van de band uit Seattle die in januari ook de liveplaat Live on Two Legs uit zal brengen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × een =