Dour vervolledigt affiche

Een nieuwe vracht van 58 namen vervolledigt de Douraffiche. Het zijn niet meer de grote vissen, maar vast en zeker zit hier ook weer heel wat lekkers tussen om te ontdekken tussen joint en pint.

Op donderdag komen Beast, Borgore, Captain Ahab feat. Sickboy, Chapelier Fou, Drumcorps, Hermanos Inglesos, HighBloo, KomaH, Le Bal des Enragés, New-York Ska-Jazz Ensemble, Piano Club, Playboy’s Bend, Showstar, Superamazoo, Woven Hand.

Op vrijdag kan u naar Aba Shanti vs The Disciples, AKS (feat. Selah Sue), Bacon Caravan Creek, Dark Sensation, Dog Eat Dog, Forma.T All Stars, High & Irie Soundsystem, Hypnotic Brass Ensemble, Jimmy Edgar (live), La Squadra Umoja, My Little Cheap Dictaphone, New Young Pony Club, Pandit G + Mc Navigator, Serena Maneesh, The Antlers, The Futureheads.

Zaterdag staan Breakbot, Chali 2na (Jurassic 5) & Breakestra, Frank Shinobi, Gentleman (& The Evolution), Jr Reid, Kissy Sell Out, Les Sales Majestés, Omar Perry, Rainbow Arabia, Resistance, Starkey, The Mahones, The Van Jets en Vismets op het programma.

En op zondag krijgt u er Alonzo, Devendra Banhart, Fagget Fairys, Family Jammin, Gandhi, Isola, Lee Perry + Max Romeo + Congos en Nessbeal nog eens bovenop.

Een aantal bekendere goden die eerder al toezegden luisteren naar namen als Faith No More, Das Pop, Simian Mobile Disco, The Subways, Paul Kalkbrenner, Sharko, Balkan Beat Box of The Raveonettes.

Dour gaat door op 15, 16, 17 en 18 juli.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − twee =