Dour bijna volzet en affiche compleet

U kunt al gaan strepen in de agenda -of anderszins hip apparaat-. Dit jaar lijken de zomerfestivals namelijk in rap tempo uit te verkopen. Al ligt dat wellicht ook aan de gebruikte marketingtechnieken van de diverse organisaties. Zo zou ook het Dour festival weldra uitverkocht zijn. Wat we in ieder geval zeker weten is dat de laatste namen bekend gemaakt zijn, met o.a. Metronomy, Hercules And Love Affair, Cloud Control én Intergalactic Lovers van eigen bodem.

Eén ding staat echter al vast, wilt U ontkomen aan het middernachtelijk gestruikel over andermans (of eigen) tent dan bent U eraan voor de moeite. De festihutten zijn allemaal volgeboekt. Wie toch liever voor de echte festivalervaring gaat kan nog combitickets krijgen en ook de dagjesmensen hoeven (vooralsnog) niet te wanhopen.

Nu de volledige line-up bekend is zetten wij de interessantste namen even voor u op een rij:
13&God (The Notwist vs Themselves) / Architecture In Helsinki / Blood Red Shoes / Bony King Of Nowhere / Channel Zero / Cloud Control / CocoRosie / Deerhoof / Drums Are For Parades / Flying Lotus with Richard Spaven & Dorian Concept / Foals / Ghostpoet / Gold Panda / Hercules And Love Affair / Hoquets / House Of Pain / Intergalactic Lovers / Junior Boys / King Midas Sound / Klaxons / Kyuss (lives) / Laurent Garnier / Marble Sounds / Martyn live / Metronomy / Mogwai / Public Enemy / Pulp / Suede / Tiga.

Een volledig overzicht met bijbehorende podia is te bekijken op hun webplek. Dour vindt plaats van 14 tot 17 juli.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 5 =