Twintig prijspakkers toegevoegd aan Dour affiche

Een kwestie van mailboxen, twitterfeeds en facebook pagina’s in de gaten houden dit jaar wat betreft de nieuwe namen voor de zomerfestivals. Druppelsgewijs komen ze dag na dag binnen. Tot vandaag, Dour komt namelijk met maar liefst twintig namen tegelijk, waaronder Flying Lotus, Aeroplane en King Midas Sound.

Afgelopen week werd al naar buiten gebracht dat de gereïncarneerde groep Kyuss Lives! hun opwachting zullen maken van 14 tot 17 juli in het normaal zo rustige dorpje Dour. Nu worden daar nog eens Flying Lotus, Len Faki, Tocadisco, Aeroplane, Joy Orbison , Pearson Sound aka Ramadanman, King Midas Sound, Untold, L-Vis 1990 b2b Bok Bok, Kode9 + Space Ape, Martyn live, Electric Wire Hustle, Totally Enormous Extinct Dinosaurs live, Netsky, Camo b2b Krooked, True Tiger label presents Sukh Knight, Scandalous unltd, Stenchman, Blue Bear & MC Chunky, Doctor P (niet te verwarren met Drs. P), Shitmat, LeFtO en Surfing Leons aan toegevoegd. Wat betreft de eerste indienamen blijven we wel een beetje op onze honger zitten. Er zit dus niets anders op dan de sociale media ook de komende weken scherp in de gaten te houden.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + 14 =