Dour komt met de eerste zware namen

Het werd al aangekondigd na de eerste tien electronamen vorige week, het zwaardere werk zou niet lang op zich laten wachten, en zie: o.a. Agnostic Front, Anthrax en Karma To Burn staan op de affiche van het 23e Dour festival.

De metallijst wordt verder aangevuld met Madball, Terror, Born From Pain, Dagoba, Fozzy, 50 Lions en Kylesa. De fans van hiphop, reggae en rock blijven hiermee nog even op hun honger zitten, al zal dat hoogstens een paar weken zijn. Wel kondigde de organisatie aan dat het festivalterrein dit jaar met twee tenten uitgebreid zal worden, waardoor er weer plaats is voor het legendarische Cannibal Stage.

De volledige line up tot nu toe: 50 Lions, Agnostic Front, Anthrax, Born From Pain, Dagoba , Dirtyphonics live, Erol Alkan, Fozzy, House Of Pain, Jamaïca, Karma To Burn, Kylesa, Luke Vibert, Madball, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Shy FX & Digitalsoundboy System feat. Breakage, B traits, Donaeo, Youngman and Stamina, Sigma & MC Carasel, Terror, The Amplifetes, The Gaslamp Killer, The Japanese Popstars, The Qemists live, Trolley Snatcha en Vitalic V Mirror live.

Dour is al een tijdje in de voorverkoop (93 euro voor het hele weekend, plus 17 euro extra voor de camping) via de site en de gebruikelijke voorverkoopadressen. Dagkaarten zijn nog niet te krijgen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + acht =