Apollo crasht

Vier maanden na haar lancering is Apollo, het Vlaams maandblad voor film en muziek, gecrasht. Het nijpend tekort aan advertentie-inkomsten gaf het magazine de doodsteek.

Het tijdschrift Apollo werd in februari van dit jaar gelanceerd en had als doel maandelijks met reportages, interviews en recensies over muziek en film uit te pakken. Dat lukte welgeteld vier maal. Financieel blijkt het project nu echter niet rendabel te zijn. De vierde editie ligt deze week nog in de rekken, maar naar alle waarschijnlijkheid blijft een Apollo nummer 5 volgende maand uit.

In een persbericht lieten de initiatiefnemers weten pogingen te ondernemen om Apollo nieuw leven in te blazen. Ze krijgen daarbij alvast de steun een facebookgroep (“Wij willen Apollo terug”) en heel wat lezers die het tijdschrift niet zomaar ten onder willen zien gaan. Makkelijk wordt het evenwel niet.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × een =