Update :: Boomtown haalt 65DaysOfStatic naar Gent

Boomtown belooft dit jaar een niet te missen afspraak te worden. Het festival dat sinds dit jaar in een nieuw jasje zit – vijf in plaats van tien dagen – haalt nog eens alles uit de kast en haalt ondermeer 65DaysOfStatic en singer-songwriterrevelatie John Grant naar het Kouterplein.

Er is veel te doen rond Boomtown dit jaar. Vorig jaar veranderde het festival al van locatie, dit jaar wordt de formule helemaal aangepast en krijgen we op vijf dagen evenveel optredens voorgeschoteld als vorrheen op tien dagen. De affiche wordt er bovendien niet minder op, want eerder kon het festival al de komst van ondermeer Archie Bronson Outfit, John Parish en Shaerwater aankondigen, nu doet het daar nog voornoemde bands en een aantal Belgische groepen bovenop.

Die Belgische groepen zijn vaste waarde An Pierlé, Flip Kowlier, die zijn Ottoradio komt voorstellen, Rockrallyfinalist Amatorski en School is Cool, de winnaar van diezelfde Rockrally. Binnenkort belooft Boomtown met nog meer straffe namen uit te pakken.

Boomtown gaat door van 20 tot 24 juli op het Kouterplein en in de Handelsbeurs te Gent.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + zestien =