Jamie Hince van The Kills vormt groep met Kate Moss

Jamie Hince van The Kills is aan de slag met een nieuwe band. Die combineert hij blijkbaar met de opnames van de nieuwe Kills-plaat die er binnenkort aankomt. Over zijn nieuwe groep is nog zo goed als niets geweten, behalve dan het opvallende feit dat ook Kate Moss, de vriendin van Hince, er deel van zou uitmaken.

Alison Mosshart en Jamie Hince hebben de afgelopen jaren niet enkel met hun werk als The Kills bekendheid verworven. Mosshart vormde vorig jaar met ondermeer Jack White de “supergroep” The Dead Weather (van wie binnekort ook een nieuwe plaat verschijnt) en Hince haalde de tabloids als de te benijden “meneer Kate Moss”.

Dat laatste had dus niet veel met Hince als muzikant van doen, maar slalommend tussen de paparazzi blijkt de man toch de tijd gevonden te hebben om met een nieuwe groep – er maken naast Moss nog drie andere mensen deel van uit – aan de slag te gaan. Intussen heeft de nieuwe band één nummer opgenomen, een Velvet Undergroundcover die ook als single zou verschijnen.

En wie zich vragen stelt bij Kate Moss als muzikante: het is voorlopig niet helemaal duidelijk wat ze precies zal doen in de groep. Niet dat Moss geen enkele affiniteit met muziek heeft nochtans. Het is al langer geweten dat ze zich graag ophoudt in het gezelschap van rockers, zie ook haar relatie met Pete Doherty, en een aantal jaren geleden zong ze al mee op “Some Velvet Morning” van Primal Scream.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 3 =