Meg White zou over haar podiumangst heen zijn

Jack White stond de afgelopen drie jaar met verschillende bands in de aandacht, maar niet met zijn eerste en meest bekende geesteskind, The White Stripes. Voor de oorzaak daarvan moeten we terug naar 2007, toen het rood-witte duo zijn Amerikaanse tour moest onderbreken omdat Meg met gezondheidsproblemen kampte.

Het was wel even opkijken toen we drie jaar geleden vernamen dat Meg White het touren eventjes niet meer zag zitten. De ziekelijk verlegen drumster was altijd al een specialleke, ook niet in het minst door haar algehele zwijgzaamheid in interviews, maar dat ze nu ook paniekaanvallen kreeg waardoor touren onmogelijk werd, was toch nieuw.

The White Stripes laste dus noodgedwongen een pauze in en Jack White concentreerde zich op zijn andere bands, The Raconteurs en The Dead Weather. Met die laatste brengt hij deze week overigens een tweede plaat uit, Sea Of Cowards. Maar gevraagd naar de toekomstplannen van The White Stripes antwoordde White recentelijk dat hij gelooft dat het inmiddels weer beter gaat met Meg. Het gegeven dat ze de opnames van de te verschijnen Dead Weather-plaat bijwoonde is alvast een positief teken aan de wand.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + twaalf =