Liam Gallagher gaat boek over The Beatles verfilmen

Nu Liam en Noel Gallagher wat minder op elkaars smoel kijken, komt er een hoop tijd vrij om productief te zijn. Noel houdt het voorlopig bescheiden met uitspraken over de Britse politiek, al werkt hij ook aan nieuwe muziek, Liam is eveneens met eigen nummers bezig en heeft nu ook plannen voor een film over The Beatles.

Over één ding zullen de Gallaghers het wellicht nooit oneens worden: The Beatles is fuckin’ brilliant. Liam heeft nu naar verluidt – de zanger heeft het nieuws nog niet bevestigd – de rechten gekocht voor “The Longest Cocktail Party: An Insider’s Diary Of The Beatles, Their Million Dollar Apple Empire And Its Wild Rise And Fall”, een boek van Richard DiLello dat het verhaal doet van The Beatles’ hippieperiode tussen 1967 en 1970. Nu is de voormalige Oasis-zanger nog op zoek naar een scenarist en een regisseur om dit project mee vorm te geven.

Volgende week, op het filmfestival van Cannes, zou de man in eigen persoon meer uitleg geven over zijn filmproject. Zelden waren wij oprecht zo benieuwd naar nieuws over Liam Gallagher.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − acht =