Frontman Killers brengt soloplaat uit

Brandon Flowers, frontman van The Killers, zal later dit jaar uitpakken met een solo-album. Dat werd de voorbije dagen via de Killerswebsite naar de buitenwereld gecommuniceerd. Flowers heeft tijd om zijn “ding te doen” nu The Killers een break heeft ingelast na laatste plaat Day & Age.

Onze mening over The Killers is niet zo belangrijk. Zolang er een publiek voor deze muzikale kameleon bestaat, is hij relevant. Het nieuws dat zijn frontman met een eigen plaat komt laat ons evenwel behoorlijk koud. Sinds “Mr. Brightside” en “Somebody Told Me”, de uitstekende singles uit het Killersdebuut, ging het ons inziens immers enkel bergaf met de band uit Las Vegas.

Maar goed: nieuw project, propere lei. Killerfans konden op de officiële website al een tijdje speculeren over wat er op til kon zijn, want op de site was een klok te zien die aan een mysterieuze countdown bezig was. Tot dus het nieuws van de soloplaat – Flamingo genaamd – bekend werd gemaakt. Een soloplaat die overigens absoluut niet wil zeggen dat Flowers de groep verlaat, zo stelde de zanger zijn fans gerust. Meer details omtrent Flamingo komen er binnenkort aan.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × twee =