The Killers :: 14 november 2006, AB

The Killers, 14 november 2006, AB

De reden van het ietwat lange wachten in een volgestouwde Ancienne Belgique wordt meteen duidelijk bij het – letterlijk – vallen van het doek. De killers verschijnen in een überkitscherig decor dat niet slecht zou staan in een uitverkoop van Bobejaanland, zelfs de monitors worden voorzien van een country-houten bekisting. De bijpassende oplichtende letters geven naast de naam van tour & plaat ook de bedoeling van de hele setting weer: "sam’s town"
De jongens hebben er duidelijk zin in, swingen als duracellkonijnen de stage op en zetten er meteen stevig de beuk in. Het publiek gaat reeds van het eerste nummer met de handen omhoog van de grond en de keelt uit volle borst de songs mee uit de killerplaat Hot Fuss afgewisseld met de singles die tegenwoordig constant FM-gewijs het luchtruim doorkruisen. Zij die zich afvroegen waarom dit concert in een wip uitverkocht was, konden het met eigen ogen aanschouwen, zij met iets minder fortuin krijgen deze zomer hoogstwaarschijnlijk een herkansing.

In The CameraEye van onze man: Frontman Brandon Flowers.

http://www.thekillers.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien + twee =