Update :: Werchteraffiche bijna compleet met bevestiging Das Pop en Absynthe Minded

Druppelsgewijs lopen ze binnen, de laatste namen voor Rock Werchter 2010. Met Das Pop, Absynthe Minded en – altijd feest! – De Jeugd van Tegenwoordig (foto) haalt Herman Schuermans nog enkele bands uit eigen contreien naar zijn wei.

De weinige lege plekjes die finaal op de affiche zijn overgebleven gaan wel vaker naar Belgische bands. Niet verwonderlijk, want zij zijn uiteraard het makkelijkst te booken en voor onze nationale sterren blijft het toch steeds een eer om door de Schuer te worden “aangezocht” op zijn feestje te komen spelen, zelfs al is het dan op het middaguur in de Pyramid Marquee.

Al zal dat voor Das Pop, Absynthe Minded en De Jeugd allicht nog wel meevallen. Alledrie zijn ze immers niet aan hun proefstuk toe en hebben ze een stevige live-reputatie. Vooral Willie W. en kompanen zouden ergens laat op de avond wel eens een tent kunnen doen ontploffen.

Naast deze sterkhouders komen er nog twee Amerikaanse bands naar Werchter. The Coattail Riders is het zijproject van Foo Fightersdrummer Taylor Hawkins, en Coheed And Cambria speelt punk-rock en is voorlopig vooral in de States een grote naam.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + drie =