Johnny Depp werkt aan een documentaire over Keith Richards

Johnny Depp heeft toegegeven aan Servische media dat hij bezig is met een documentaire over Rolling Stones gitarist Keith Richards.

Het is algemeen geweten dat Depp II – zoals het in zijn paspoort staat – zijn Jack Sparrow personage uit Pirates Of The Caribbean baseerde op de ietwat gesjeesde Keith Richards – hij was zelf ook even te zien als de vader van Jack Sparrow in Pirates Of The Caribbean: At World’s End -. De fascinatie voor de man was er dus al en ook qua muziekachtergrond zit het wel goed met de inmiddels 46-jarige Depp. De man is immers de levensgezel van Vanessa Paradis, speelde mee op “Fade In-Out” van Oasis, was eigenaar van de beroemde Viper Room in Los Angeles, stond ooit in het voorprogramma van Iggy Pop met zijn band en is eigenlijk gaan acteren omdat het met de muziek maar niet lukte.

Het is ook niet de eerste keer dat de man achter de camera staat, in 1997 kwam zijn eerste film The Brave uit met onder andere Marlon Brando. De nieuwe biopic waar nog geen datum aan geplakt is zal Happy gaan heten. Depp liet aan Politika – een Servisch tijdschrift – weten dat zijn crew al hard bezig is om uit het vele materiaal dat er over de Rolling Stones gitarist bestaat een selectie te maken. “Ik ben fier dat Keith bereid is om voor mijn camera te verschijnen”. Als er iemand is wiens leven een rollercoaster was en is dan is het Keith Richards wel. We weten alvast één ding zeker, die documentaire zal niet saai worden.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × een =