Terugkeer van Garbage in de maak?

Op haar Facebookpagina laat Shirley Manson weten dat Garbage mogelijk met een nieuw album komt. Wat kunnen we immers anders opmaken uit de boodschap dat ze met Steve, Duke en Butch de studio is ingedoken?

Hoewel Shirley Manson in maart nog had laten weten haar zangcarrière in de koelkast te stoppen, zijn er nu alweer signalen dat Garbage er binnenkort terug staat. De roodharige schone hing toen haar microfoon aan de wilgen om werk te maken van een acteercarrière. Ze had toen ook net haar eerste rol in de tv-serie “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” te pakken.

Maar blijkbaar kan Manson het zingen toch niet laten. Op 1 februari had ze de volgende boodschap voor haar fans: “Guess who I just spent a week in the studio with? Would you be pleased if I said one of them was called Steve and another one was called Duke and another was a Grammy-winning producer?”. Daarmee verwijst ze natuurlijk naar haar bandmaatjes Steve Marker, Duke Erikson and Butch Vig – die net een Grammy gewonnen heeft voor de productie van 21st Century Breakdown van Greenday.

Of nieuwe nummers voor direct zullen zijn, valt nog af te wachten. Maar het is in ieder wel goed nieuws voor alle fans die al sinds 2005 (Bleed Like Me) zitten te wachten op nieuw werk.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =