Panda Bear noemt zijn soloplaat TOMBOY

Noah Lennox aka Animal Collective’s Panda Bear bevestigt de geruchten dat zijn nieuwe soloplaat TOMBOY zal heten en in september via de betere platenwebboer op uw deurmat kan vallen.

Panda Bear heeft sinds Merriweather Post Pavilion van zijn band Animal Collective niet echt reden tot klagen qua publieks- en media-aandacht, zo bleek maar weer tijdens zijn laatste korte tour die hem vorige week nog in België bracht. Een pleaser is hij alvast niet want er kwam geeneen nummer van zijn alom geprezen Person Pitch langs, maar wel nieuw materiaal dat een stuk donkerder en rauwer klinkt. Zelf zei hij recentelijk over zijn werk: ”It’s a very electronic sound and very voice heavy. A simple arrangement of drums, the guitar and singing. Really there are only two or three elements to every song. It’s pretty raw sounding for better for worse. The tone is a lot darker and it sounds sort of dramatic or romantic to me”.

Geruchten over de titel van zijn nieuwe album kwamen er nadat Lennox vorige week een T-shirt droeg met daarop het woord TOMBOY en zijn nu bevestigd door zijn publicist aan de muziekblog Gorilla Vs. Bear, waar je overigens een live stukje kunt beluisteren van zijn nieuw materiaal, opgenomen hier in België. Voor de toekomst weten we dus wat ons te doen staat, T-shirts van bands in de gaten houden, je weet maar nooit welk nieuws je daar vandaan haalt.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + twee =