Jack White heeft soloplannen

Muzikale duizendpoot Jack White heeft weer iets nieuws in petto. Hij hoopt in de niet te verre toekomst een soloalbum uit te brengen.

Jack White kan blijkbaar niet stilzitten. Hij is niet alleen de frontman van The White Stripes, maar houdt zich ondertussen ook bezig met twee andere bands, The Raconteurs en The Dead Weather.

De creatieveling heeft echter nog steeds niet genoeg te doen. In een interview met Rolling Stone geeft White toe dat hij hoopt een soloplaat te mogen opnemen waarop hij alle instrumenten zelf inspeelt. Hoe dat album zal klinken en wanneer we het mogen verwachten, is nog niet duidelijk.

Ook over zijn plannen voor de meer nabije toekomst, is Jack White vaag: “I honestly could be working on White Stripes in the next two weeks, I have no idea if that is going to happen. And the same with the Dead Weather. I’d rather live like this without a calendar in front of me.”

Of zijn soloalbum er in 2010 al zal komen, is dus nog een raadsel.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vijf =