Soulwaxmas op 19 december in de Lotto Arena

Jaargang nummer drie van de Dewaeles fuiven is een feit. Zaterdag 19 december kunt U afreizen naar Antwerpen, ook deze keer weer voor een dosis electro kerst. David en Stephen met in hun kielzog vrienden Erol Alkan, Tiga, Aeroplane, Mixhell en een blik mysterieuze gasten zullen Uw pre kerst opgeblazen gevoel alvast doen verdwijnen.

Na edities in thuisstad Gent, Hasselt en ‘overzeese’ gebieden als Parijs, Rotterdam en Berlijn vorig jaar breidt Soulwaxmas dit jaar uit naar Londen – waarvan al één show in de Brixton Academy uitverkocht is -, Manchester, Belfast, Glasgow én Antwerpen no less. Wie die mystery guests zullen zijn eind december daar is het nog naar gissen, maar zeker is alvast dat kaarten 39 euro inclusief kosten en vanaf nu te bestellen zijn. Wie er trouwens over dacht om eens een New Years Eve in Londen te gaan doorbrengen op één van de vele feesten waar de heren normaal draaien kan alvast van reisplan veranderen richting Nieuw Zeeland/Australië, het is namelijk daar te doen dit jaar. U kunt natuurlijk ook uw eigen plannen maken met kerst en Nieuwjaar en zich van dit alles niets aantrekken.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 17 =