Los Campesinos! maakt een doorstart met een nieuw bandlid

Met een heuse persconferentie alsof het een transfer van een ‘ster’voetballer betrof werd afgelopen weekend een nieuw bandlid verwelkomd door Los Campesinos! in het Cardiff City Stadium.

Het gaat hier om Kim Campesinos! die Aleksandra vervangt als zangeres en keyboardspeelster in het boeren zevental uit Cardiff. Aleks Campesinos! verliet de band afgelopen maand nadat de opnames voor hun nieuwe album waren afgerond om terug de schoolbanken in te duiken. Lang hebben ze overigens niet hoeven te zoeken want nieuw teamlid is gewoon de zus van Gareth Campesinos! –bent U nog mee?-.

De opvolger van We Are Beautiful, We Are Doomed zal komend voorjaar op ons losgelaten worden, maar een voorproefje is er nu al met hun nieuwe single “These Are Listed Buildings”. Het gaat hier om een 7 inch vinyl die vooralsnog alleen tijdens hun tour door Groot Brittannië te bemachtigen is. Of het kleinood ook op het Europese vasteland te verkrijgen zal zijn is nog maar de vraag.

Bekijk hier de hilarische persconferentie:

Kim Campesinos! Signs For Los Campesinos! from Los Campesinos! on Vimeo.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + vier =