Kraak wil opnieuw demo’s

Het alternatieve platenlabel Kraak lanceert een oproep om opnieuw demo’s op te sturen. Aangezien internet het de laatste jaren zo makkelijk maakt aan jonge bands om hun muziek aan de man te brengen, denken we maar aan Myspace, ontvangt de organisatie van muziekliefhebbers nu veel minder demo’s.

Kraak roept dan ook alle Belgische jonge en alternatieve bands op om Myspace even links te laten liggen en hun cd of cassette op te sturen op de oude manier, per post, bode of postduif (KRAAK c/o demo department, Molenaarsstraat 111 b 66, 9000, Gent). Vooral bands in genres met namen als dronepsych, freejazz, etnonoise, postnewageambient of tuaregcore maken kans op een cd-release. In het verleden bracht het label al platen uit van Ignatz, Köhn en Silvester Anfang.

Naast cd-releases organiseert Kraak ook concerten en festivals. Zo regelde het label in de komende weken onder meer optredens van GR, Bear Bones Lay Low, Amolvacy en Razen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vier =