Kanker vastgesteld bij Adam Yauch, album Beastie Boys uitgesteld

Het nieuwe album Hot Sauce Committee Part 1 werd een paar weken geleden nog aangekondigd als DE september release van het jaar. Maar aangezien Adam Yauch (aka MCA) afgelopen week te horen kreeg dat hij een tumor heeft op zijn linker speekselklier zal de band even een pas op de plaats moeten maken.

Gelukkig ziet het er wel naar uit dat de mede-oprichter van de Beastie Boys volledig zal herstellen zoals hij ook in onderstaand filmpje laat weten, waarin hij zelfs nog probeert de humor ervan in te zien.

Platenmaatschappij EMI verklaart ook nog dat “het gezwel vroegtijdig is ontdekt en niet uitgezaaid is. De kanker zal dus goed te behandelen zijn, maar er is wel een operatie en een behandeling nodig, dus de geplande Amerikaanse tour en de nieuwe plaat zullen even blijven liggen totdat Yauch volledig hersteld is.”

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht − 1 =