”Wooden Arm” voor Patrick Watson

Fans van etherische popliedjes kunnen maar beter beginnen sparen: na St.Vincent (releasedatum van haar nieuwe plaat, Actor : 5 mei) komt immers ook de Canadese songsmid Patrick Watson binnenkort met nieuw werk op de proppen. De opvolger van het overal succesvol onthaalde Close To Paradise, uit 2007, heet Wooden Arms en verschijnt op 28 april in zijn thuisland op Secret City Records.

Benieuwd in welk kleedje de band rond de gelijknamige frontman zijn nieuwe songs, na het experimentele debuut Just Another Ordinary Day en het meer melodieuze Close To Paradise, nu weer heeft gestoken? Of om te ontdekken of opzwepende pianoballads als “Luscious Life” opnieuw zij aan zij gaan met zweverige sprookjes van het kaliber “Daydreamer” of met kamerbreed orkestraties als “Drifters”? Of om te horen of het prille vaderschap zanger annex songschrijver annex frontman Patrick Watson (hij werd eind 2008 vader) ingrijpend heeft veranderd?

Koester dan nog even geduld, want Belgische fans moeten wachten tot 11 mei vooraleer Wooden Arms hier in de rekken ligt. En wat meer is: op maandag 25 mei staat Patrick Watson in de AB Club.

Dit is alvast de tracklist:

 1. Fireweed
 2. Tracy’s Waters
 3. Bijing
 4. Wooden Arms
 5. Hommage
 6. Travelling Salesman
 7. Big Bird In A Small Cage
 8. Down At The Beach
 9. Man Like You
 10. Where The Wild Things Are
 11. Machinery Of The Heavens

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − acht =