Liam Gallagher lanceert kledinglijn

Hoera! Liam fookin’ Gallagher lanceert een eigen kledinglijn. Niet bijster origineel, maar hij heeft er wel een goede reden voor. Liam is gek van kleren, maar kan helaas zijn gading niet vinden. Daarom heeft hij een aantal professionals onder de arm genomen die samen met hem enkel kleren zullen ontwerpen die Liam zelf zou willen dragen. "I'm not gonna be putting anything out unless I'd wear it… ", zo klinkt het. Het label zal Pretty Green heten – naar een nummer van The Jam – en zal officieel van start gaan in juni.

Pretty Green betreft een limited edition van een behoorlijk uitgebreid gamma aan mannenkleren. Niet enkel Beatles-politiepetten en kaki parka’s – liefst tot aan de nek dichtgesnoerd –, maar ook schoeisel, denim, vesten, mantels, T-shirts, hoeden, sjaals en accessoires. Ronde John Lennon-brillen, vettige mod-pruiken en opplakbare monowenkbrauwen zijn helaas niet verkrijgbaar.

Liam Gallagher zal de kleren zelf ontwerpen en is dus ook de owner van het Pretty Green-label. Niets wordt uitgebracht zonder zijn goedkeuring. “Ik wil erbij betrokken zijn. En ik kijk ernaar uit, want het gaat goed worden. We gaan kleren maken die ík mooi vind. Als anderen ze ook mooi vinden: cool. Als ze ze niet mooi vinden, then they don’t!”, aldus een immer duidelijke Liam in een interview, te bezichtigen op de website www.prettygreen.com. Let ook op het überpsychedelisch logo!

“Muziek en kleren zijn m’n passie”, zegt Liam. “Ik doe het niet voor het geld. I’m not here to rip anyone off; er bestaan gewoon amper kleren die ik zou willen dragen.” Pretty Green wordt aangekonigd als “an up-front, straight talking, classic clothing range”. De kledij zal online verkocht worden, mits inschrijving op de site.

Dat het een groot succes moge worden! En denk erom, heren: handen op de rug en kinnebak vooruit!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − negen =