Update :: Nog meer namen voor Rock Werchter

Voor het geval dat je in het krokusweekend voor het virtuele ticketkantoor wilde gaan liggen, kwam de organisatie van Rock Werchter net voor het weekend met weer een buslading nieuwe namen die op de weides van Werchter zullen spelen in juli.

Update 11/03: Nog meer namen zijn zojuist bekend gemaakt te weten Nine Inch Nails, The Mars Volta, Kaiser Chiefs, Lily Allen, Flaming Lips, Fleet Foxes, Mogwai, Pendulum, Ghinzu, Lady Gaga, Laurent Garnier, Social Distortion, Priscilla Ahn, Just Jack, Fleet Foxes, Röyksopp en The Hickey Underworld.

De nieuwe namen zijn: het inmiddels huis-, tuin- en keukencollectief 2manydjs, Nick Cave – deze keer met The Bad Seeds -, The – maken ze het live nog waar – Prodigy, electrolieveling Tiga, Katy – waar zagen we haar niet het laatste jaar – Perry, hap-slik-weg singer songwriter Jason Mraz, Seasick Steven met zijn Three-string Trance Wonder, IJslandse met Italiaanse roots songstress Emiliana Torrini en – een première op RW – het gesproken woord van Henry Rollins.

De affiche tot nu toe:

02/07

 • The Prodigy
 • Oasis
 • Placebo
 • Dave Matthews Band
 • Tiga
 • Emiliana Torrini
 • Lily Allen
 • Pendulum
 • Laurent Garnier
 • Fleet Foxes

03/07

 • Coldplay
 • The Killers
 • Bloc Party
 • Elbow
 • Amy Macdonald
 • Just Jack
 • Jason Mraz
 • Lady Gaga
 • M. Ward
 • The Streets
 • Priscilla Ahn
 • Henry Rollins

04/07

 • 2manydjs
 • Kings Of Leon
 • Nick Cave And The Bad Seeds
 • Franz Ferdinand
 • Limp Bizkit
 • Social Distortion
 • Katy Perry
 • Mogwai

05/07

 • Metallica
 • Nine Inch Nails
 • Kaiser Chiefs
 • The Mars Volta
 • Seasick Steve
 • Mastodon
 • Flaming Lips
 • Röyksopp
 • Ghinzu
 • The Hickey Underworld

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 4 =