Nieuwe e.p. van Bon Iver in januari

Justin Vernon a.k.a. Bon Iver brak in 2008 door met For Emma, Forever Ago. In januari ligt er een e.p. in de winkels. Blood Bank heet het nieuwe werk dat weer niet zo nieuw is: de e.p. werd al als 12 inch-plaatje aangeboden bij optredens. In januari wordt de e.p. ook verkrijgbaar op cd en krijgt hij dus een wijdere verspreiding dan nu het geval was.

Een jaar geleden was Bon Iver nog een nobele onbekende maar een American Dream-scenario bombardeerde hem tot één van de meest opvallende namen in de muziekwereld van 2008. For Emma, Forever Ago werd aanvankelijk door Justin Vernon zelf gereleast als veredelde demo, maar door laaiend enthousiaste kritieken vond hij al snel onderdak bij het label Jagjaguwar. Enkele maanden na de release speelde Bon Iver voor grote uitverkochte zalen.

Muzikaal zullen er geen dramatische verschuivingen plaats vinden. Het geluid ligt het in dezelfde lijn van For Emma, Forever Ago maar waar For Emma eerder over koude ging, zal Blood Bank over warmte gaan. De e.p. wordt rond 19 januari in de winkels verwacht maar kan nu al als preorder besteld worden.

Tracklisting

1. Blood Bank
2. Beach Baby
3. Babys
4. Woods

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 6 =