Spinvis :: 28 augustus 2006, Feeërieën

Spinvis, 28 augustus 2006, Feeërieën

Ze leerden hun volk de deeltekens gebruiken en het aantal “e”’s nauwkeurig natellen: voor de derde zomer op rij schonk AB ons met Feeërieën een reeks — welja — feeërieke concerten in het Brusselse Warandepark. Dat de zomer even was vergeten dàt op haar schema te zetten was een kleine domper, maar de concerten maakten veel goed. Op de openingsavond zette het Nederlandse At The Close Of Every Day de ingetogen toon met een fraaie selectie uit het recente “De geluiden van weleer” en ouder werk. Waarna Spinvis iets steviger voor de dag mocht komen met een set die duidelijk meer op de grote festivals was afgestemd dan op de intieme setting tussen de bomen van het Park.

In The CameraEye van onze man: Frontman Erik Dejong van Spinvis.

www.spinvis.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 2 =