Rock Olmen presenteert sterke affiche met Absynthe Minded, Faces On TV en meer

Eind juli kan je voor een zacht prijsje opnieuw het gezellige Rock Olmen bijwonen. De organisatoren pakken uit met een straffe affiche vol te ontdekken talent en gevestigde waarden, waaronder Absynthe Minded, Faces On TV, Portland en Teen Creeps.

Rock Olmen wordt na 28 jaar nog steeds gedragen door talrijke enthousiaste vrijwilligers. De lokale ondersteuning zorgt ervoor dat heel het festival kan plaatsvinden in een gemoedelijke sfeer.

Het festival wordt vrijdag 26 juli op gang getrapt met een spetterend dansfeest. DJ’s van dienst zijn DJ’s Yolotanker, Niviro, Double-U en Neelz. Een dag later komen gitaarliefhebbers aan hun trekken met Absynthe Minded, Faces On TV, Newmoon, False Heads (UK), Portland, dirk., Moments, Superstyling (dj), Fornet, Teen Creeps en Big Fat Toddlers.

Rock Olmen vindt plaats op 26 en 27 juli in Olmen. Info en tickets: www.rockolmen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − zes =