Lokerse Feesten strikken The Prodigy

The Prodigy én Chase & Status (dj set & rage) zullen op donderdag 9 augustus de Grote Kaai in Lokeren overrompelen en omvormen tot de Grote Moshpit! “Out Of Space”, “Firestarter”, “Breathe”, “No Good (Start The Dance)”, “Voodoo People”, “Smack My Bitch Up”, “End Credits”, “Time”, “Count On Me”, “No Problem”: het aantal meegebrulde classics zal niet te tellen zijn, de schorre kelen en stramme benen de volgende dag evenmin.

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus met verder ook o.a. Kasabian, Manic Street Preachers, 2MANYDJS, Gary Numan, Gojira, Steel Panther, Brides Of Lucifer, Dropkick Murphys, Bad Religion, Turbonegro, Arsenal en Simple Minds. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =