Cactusfestival vervolledigt zijn affiche

Met de komst van muzikaal globetrotter Témé Tan (14/07), singer-songwriter Douglas Firs (14/07) en de Franse indiepopbelofte Her (13/07) is het programma van het 37ste Cactusfestival compleet.

Het wordt opnieuw een eclectische muziekdriedaagse, die de meest uiteenlopende genres aan elkaar linkt, met heel wat namen die vaak voor een exclusief festivalconcert afreizen naar het feeërieke Minnewaterpark in Brugge op 13-14-15 juli.

Cactusfestival 2018 vindt plaats op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Buffalo Tom, Lamb, Jasper Steverlinck, Nils Frahm, Triggerfinger, Sempha, Tune-Yards, Suuns, Charlotte Gainsbourg, Mogwai, Arsenal, Ryley Walker & Band, Intergalactic Lovers, Slowdive, Goldfrapp en Strand Of Oaks . Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + zeventien =