Rock Herk pakt sterk uit met eerste lichting namen

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Belgische rocktrots Triggerfinger, Mark Lanegan Band, Kevin Morby, The Soft Moon, STUFF. en La Jungle. Daarnaast is er naar goede gewoonte ook plaats voor aanstormend talent met Sons, winnaars van de Nieuwe Lichting, en Limbomanialaureaten Fornet.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met enkele stevige headliners. Niemand minder dan Amerikaanse hardcorepioniers Sick of it All en punklegende Marky Ramone zullen de festivalweide op haar grondvesten doen daveren. Meer gitaargeweld komt van Raketkanon met een exclusieve festivalshow, King Hiss, Toxic Shock en Lotus.

In de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van huisdj’s Goe Vur In Den Otto. De dj-acts voor het hoofdpodium volgen binnen enkele weken, samen met nog meer namen voor de andere podia.

Rock Herk 2016 vindt plaats op 20 en 21 juli 2018 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vier =