Kendrick Lamar eerste headliner Pukkelpop

De Pukkelpoporganisatie dropt zijn eerste naam en wat voor een. Op zaterdag 18 augustus komt niemand minder dan Kendrick Lamar, de multi getalenteerde Amerikaanse rapper en songwriter uit Compton (USA) headlinen in Kiewit. Het wordt Lamars tweede passage want in 2013 stond hij al eens op het hoofdpodium van Pukkelpop.

Kendrick Lamar werd in een duizelingwekkend tempo een van de allergrootste hiphopartiesten van zijn generatie. In zijn sublieme songteksten staan het leven in en rond zijn geboortestad Compton en de Amerikaanse tijdgeest centraal. “DAMN.”, zijn meest recente album werd unaniem uitgeroepen tot magistraal meesterwerk en onder meer bekroond met 5 Grammy’s. Een absolute must see op Pukkelpop!

Meer namen en de startdatum van de ticketverkoop worden binnenkort bekendgemaakt via www.pukkelpop.be.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 18 augustus in Kiewit, Hasselt. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − twee =