Bulklading nieuwe namen voor Pukkelpop

Pukkelpop heeft vanochtend in alle vroegte zijn affiche een boost gegeven met het toevoegen van een bulklading nieuwe namen. Liefst 50 nieuwe acts prijken sinds vandaag op de affiche. Onder hen Nicolas Jaar, Ryan Adams, Halsey en Strand Of Oaks.

Nicolas Jaar brengt zijn magische electronica-wereld naar Hasselt, vrienden-van-het-huis 2manydjs zetten als vanouds de Boiler Room op zijn kop en rock ‘n roll-held Ryan Adams stelt wijdbeens zijn nieuwe topalbum Prisoner voor.

Popprinses Halsey maakt haar afwezigheid van vorig jaar goed, techno-held Richie Hawtin presenteert zijn gloednieuw audiovisueel spektakel Close en Armand Van Helden en Jackmaster gaan als duo aan de slag met de beste house-classics.

Verder wordt het uitkijken naar Sampha, Jake Bugg, Enter Shikari, The Shins, Stormzy, Stuff., Talaboman, Strand Of Oaks, Ho99o9, Floating Points, Omar Souleyman, Broederliefde en Tycho. Maar ook deze zijn van de partij: The Amazons, Antal, Beesmunt Soundsystem, Benji B, Black Sun Empire feat. MC LowQui, Cocaine Piss, Culture Abuse, D.D Dumbo, Donnie, Faces On TV, Frances, Glints, Gruppo Di Pawlowski, Jonna Fraser, Kai Wén, Kraantje Pappie, The Lighthouse, Lunice, Mondo Cozmo, Mykki Blanco, Parquet Courts, Peggy Gou, Pixx, Preoccupations, Pvris, Sigrid, Tamino, Tycho, Vakula, Walshy Fire en Youngr.

Pukkelpop vindt plaats van 16 t/m 19 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Mumford & Sons, The XX, Editors, Bastille, London Grammar, PJ Harvey, Interpol, Elbow, The Flaming Lips, Band Of Horses en Bear’s Den. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − 6 =