Down The Rabbit Hole lost meer namen

Eurofie alom toen enkele weken de eerste namen voor Down The Rabbit Hole gepresenteerd werden. Konijnentranen met tuiten toen gisteren 2 grote annulaties volgden: Massive Attack en Anderson .Paak sturen immers hun kat. Maar niet getreurd, want daar is al een tros nieuwe namen om de pijn te verzachten.

Down The Rabbit Hole krijgt immers Moderat over de vloer, naast Nicolas Jaar, Bear’s Den, Spoon, Father John Misty en Trentemøller. Verder geven ook Cage The Elephant, Daphni, NAO, Rag’n’Bone Man, Sohn en Weval present. Daarnaast worden ook nog Holly Macve, Joep Beving, Klangstof, Mr. Scruff, Maggie Rogers, Nathan Fake, Pink Oculus, Temples, The Lemon Twigs, WAND en Warhaus aan het programma toegevoegd. Binnenkort volgen meer acts en wordt ook de rest van programma bekend gemaakt.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 23 t/m 25 juni in Beuningen (NL) met o.a. Benjamin Clementine, Bonobo, Spinvis, Oscar And The Wolf, Warpaint en Xavier Rudd. Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =